Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-05-27 15:29

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2017/2017/02/04/hej-fran-pressrummet/

Fahl på festival

Hej från pressrummet!

Rätta artikel

Knappt två timmar kvar till start - och jag har haffat en plats i pressrummet och packat upp dator och tagit ett glas saft (förr i tiden fick man cola light i pressrummet, åh those were the days, nedskärningar och umbäranden).

Jag har nog bestämt mig för att jag tippade lite fel ändå - har tänkt på saken, och det här önsketänkandet med Adrijana till Andra chansen är nog just önsketänkande. Jag tycker ju att Boris René är en ruskigt tråkig låt, men det blir nog den eller möjligen Dinah Nah ändå. Sedan är största osäkerhetsmomentet De Vet Du - alltid så himla svårt att bedöma de där barnvänliga grejerna med folk som har fjorton miljarder följare på Insta/Youtube. Känner att det verkligen kan gå hur som helst - skulle inte dö chockdöden varken om det gick direkt till final eller blev sexa, liksom. Den hamnade trots allt bara på fjärde plats i publikundersökningen i går - ganska lågt med tanke på att det var 98 procent barnfamiljer i arenan...

Gah, det är alltid såhär - börjar övertänka allt när det väl närmar sig.

Hursomhelst! Igår firade jag Melodifestivalpremiärvecka med traditionsenlig schlagerfest på Bee Bar, där Schlagerprofilerna spelade skivor. Chockerande, ändå, hur få gin & tonics det krävs för att jag ska tycka att Linda Bengtzings "Jag ljuger så bra" är helt rimlig?

Hörs snart när det börjar närma sig sändning!