Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-05-23 09:21

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2017/2017/02/04/rattvist-resultat-ganska-ratt-tippat-av-fahl-pa-festival/

Fahl på festival

Rättvist resultat! Ganska rätt tippat av Fahl på festival!

Rätta artikel

PUH! Det var det! Inga större skrällar blev det - Nano och Ace Wilder gick rättmätigt rakt till final (jag gissar på jordskredsseger för Nano faktiskt, ska bli väldigt intressant att se siffrorna sen), De Vet Du knep en Andra chansen, och sen blev det Boris René.

Jag hade tippat hyfsat rätt - jag önskedrömde ju en Andra chansenplats för Adrijana i stället för Boris René, men det gick såklart inte vägen. Jag hade faktiskt hellre sett Dinah Nah i AC än Boris också. Och det är jag inte ensam om - gotta love europeisk schlagerfandom - #JusticeForNah!

Nu är det snart dags att bege sig till efterfesten! TACK alla som chattade med mig och Clas i kväll - ni var underbara som alltid!