Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-05-21 11:02

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2017/2017/02/09/forsta-repet-etzia/

Fahl på festival

Första repet: Etzia

Rätta artikel

Okej, Etzia har vit glittrig kroppsstrumpa och fyra rullskridskodansare på scenen, så det där jag skrev tidigare om "svag låt" tappar eventuellt LITE i betydelse i sammanhanget? Gotta love ett rullskridskonummer. Pastellfärgskala på ljus och kläder (precis som Ace förra veckan - årets trend?), liggdans på LED-skärmgolv med ovanförkamera (precis som Dinah förra veckan - årets andra trend?).

Men njä, jag vidhåller nog ändå: svag och tjatig låt, även om Etzia är fierce. Varför åh varför har hon inte en bättre? Gillar sticket ganska mycket, det har ett mycket fint åttiotaligt syntljud, varför låter inte hela låten så? DET FRUSTRERAR MIG.

(Om någon blir förvirrad: Etzia har fortfarande startnummer 3, men av olika logistiska skäl fick hon börja repa i dag!)