Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-05-21 20:54

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2017/2017/02/09/forsta-repet-mariette/

Fahl på festival

Första repet: Mariette

Rätta artikel

Ja men nu snackar vi. Hejdå "nedtonade" scenshower med lite blått ljus och en strålkastare - först Etzias rullskridskor och nu BUNGYLINOR! Fyra dansare hänger i gummiband från taket. Trés Eurovision!

Älskar denna låt. Fingerknäppet! Lilla syntplingslingan! När beatet kommer i refrängen! Mariette så cool! Bungydansen är också RIKTIGT snygg, gravitationstrotsande, kul och stilren samtidigt. Fan alltså, jag vill att detta ska vinna! Nano i all ära, det är också svinbra, men detta på en Eurovisionscen, får typ gåshud bara jag tänker på det?

Måste också säga detta: blir lite sur på att SVT satt henne först i startordningen på lördag. Tror faktiskt att det har viss betydelse, om inte annat för att tittarna vant sig vid att det bästa kommer sist och förväntar sig det.