Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-05-20 12:48

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2017/2017/02/10/never-forget/

Fahl på festival

Never forget

Rätta artikel

(Bild: SVT)

Min kompis Pär påminde mig just om denna ODÖDLIGA klassiker från förra året. Deltävling ett. Anna Book har just blivit diskad. Det hålls presskonferens. Christer Björkman och projektledare Anette Helenius tar plats vid mikrofonerna med varsitt glas vatten strategiskt utplacerade för att kunna ta en tankepaus när frågorna blir för svåra. Stämning: att jämföra med när det står klart att asteroiden kommer att krascha rätt in i Atlanten och hela jordens befolkning kommer att dränkas av en gigantisk tsunami inom tre veckor, ta farväl av era nära och kära, det finns tyvärr inget vi kan göra.