Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-05-20 20:48

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2017/2017/02/16/forsta-repet-anton-hagman/

Fahl på festival

Första repet: Anton Hagman

Rätta artikel

Först: vilken PERFEKT genetic splice mellan Eric Saade och Anton Ewald! Hade inte Fredrik Kempe lämnat walkover den här Melodifestivalen hade jag misstänkt honom för någon sorts supervillain-hemmalabb i källaren.

Låten är... hm, den börjar som sån gammal Jason Mraz-skit med akustisk-gitarrintro, mycket illavarslande. Men när den kommer igång är den helt okej, trallig, och så vidare. Ganska jämntjock dock. Anton Hagman är inte den sortens sång-och-dans-gossman vi är vana vid, utan har likt Charlotte Perrelli med sig sin gitarr på scenen och står stilla vid en mik. Bakom visar han likt Lisa Ajax bilder på sig själv. Det är liksom lite... tråkigt? Går inte att tycka illa om, men det flyger heller verkligen inte. (Plus: den där grejen när artister liksom blundar inlevelsefullt när de sjunger och njuter av sin egen feeling? Huu.)