Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-05-26 07:24

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2017/2017/02/16/forsta-repet-foo/

Fahl på festival

Första repet: FO&O

Rätta artikel

Okej, låten är fortfarande en riktigt urvattnad låt-som-inte-kom-med-på-generiskt-boyband-album - men pluspoäng för riktigt proffsig pojkbandsdans från FO&O! Och ÄNTLIGEN lite spektakulär scenrekvisita - hiss! Upp i taket!

Men fniss, sjunger de över huvud taget nu på repet? Tror knappt det? Det är TJOCKT med körer på backtracket, kan jag meddela, och så har de både Erik Segerstedt och Gabriel Alares som sjunger i kuliss, känns som trion på scenen i princip mimar...

Aja, jag är lite svag för den här hyperkoreograferade pojkbandsgrejen ändå.