Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-05-26 15:27

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2017/2017/02/16/forsta-repet-jasmine-kara/

Fahl på festival

Första repet: Jasmine Kara

Rätta artikel

Oj! Gillade verkligen inte den här låten särskilt mycket första gången jag hörde den, tycker fortfarande den är ett mischmasch, men HÄR har vi klockrent exempel på "showen lyfter låten". Det ser verkligen otroligt snyggt ut i rutan. Allt är dränkt i rött, rött ljus, röda kläder, rött scengolv. Och en snygg grafisk effekt på det så det ser ut som att det flyger... papperslappar? Blomblad? Konfetti? från scenen och ut i tv-rutan.

Utfärdar härmed liten skrällvarning för Jasmine Kara! Andra chansen? Ja?