Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-05-22 13:21

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2017/2017/02/23/forsta-repet-alice/

Fahl på festival

Första repet - Alice

Rätta artikel

Ljuset! Otroligt snyggt. Något hundratal käglor som flätar sig över scenen i guldgult, och slutposen med vitt ljus. Tycker det här är helt okej, låten är väl inget man kommer minnas om några veckor, men det är inget större fel på den heller - det är liksom en korrekt poplåt, bra sjungen.

Hon har en hiss (tänk Sara Dawn Finer-hissen) på slutet, i övrigt är det ljuset som får jobba som sagt. Tycker nog det här hade varit värt en Andra chansenplats, egentligen, men tror kanske Alice ryker ändå i slutändan... Vi får se!