Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-05-21 00:51

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2017/2017/02/23/forsta-repet-axel-schylstrom/

Fahl på festival

Första repet - Axel Schylström

Rätta artikel

Satan vad KÄCKT det här är. På gränsen till outhärdligt käckt. Schlagerprofilerna-Ken som sitter bredvid mig tycker att det här låter som Dannys nya grejer, själv tycker jag att det låter som en överladdad gammal Glenmarkdänga från 1991. (Inget ont om Glenmark, skulle aldrig dissa någon som producerat Orups bästa skivor, men ni förstår vad jag menar.)

Axel Schylström är ju svinduktig obs, det är han, sjunger verkligen superbra... Men tycker det ser lite mossigt ut, dansarna är så otroligt (återigen) käcka...

Jag vet inte jag.