Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-05-25 15:38

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2017/2017/02/23/forsta-repet-les-gordons/

Fahl på festival

Första repet - Les Gordons

Rätta artikel

Hahaha, åh du goa gamla blast from the past, det här låter exakt som musik gjorde när varenda litet källarband ville göra en Brainpool/This Perfect Day under mitten av 1990-talet, precis ned till minsta lite stripiga lugg och indiepose. Alltså jag dömer icke, jag var själv ett av dessa källarband. På scenen ser det ut precis som man kan föreställa sig - lite gamla VOX-stärkare staplade på varandra, smala byxor, gitarrer och basar (schlagertypiskt utan telekablar). Näh, det här kommer icke att fungera i Melodifestivalen, äter upp min ackrediteringsbricka om det här tar sig till Andra chansen.