Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-05-21 14:57

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2017/2017/02/23/forsta-repet-sara-varga-juha-mulari/

Fahl på festival

Första repet - Sara Varga & Juha Mulari

Rätta artikel

Nu är det ju så, att efter Owe Thörnqvistchocken förra veckan är jag inte säker på något längre. Jag trodde verkligen att skrällarnas tid var över, att jag som schlagerreporter åtminstone kunde pinpointa en bottenplacering med någorlunda träffsäkerhet. Men nej, icke då, tydligen kan vad som helst fortfarande hända!

Men det här är verkligen så såsigt tråkigt och banalt att jag inte kan föreställa mig något annat än att den åker ut. Det KAN inte fungera, den här bleka ripoffen på "Om du lämnade mig nu"?