Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-05-26 15:25

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2017/2017/02/23/forsta-repet-wiktoria/

Fahl på festival

Första repet - Wiktoria

Rätta artikel

Alltså Wiktoria har en... säng... på scenen? En väldigt väldigt hård säng med LED-skärm i stället för madrass? Detta är eventuellt för gimmick-igt och textbokstavstolkande även för denna rekvisitaälskande schlagerreporter? Men de kommer undan med det okej ändå. Och den här låten är verkligen en liten countrydanspoprökare, hundra procent fullt ställ från början till (det väldigt abrupta) slutet.

Jag gillar det här bättre än fjolårets låt, även om jag kanske hellre hade haft fjolårets scenografi (där det projicerades olika saker på hennes vita klänning) än detta. Wiktoria är ju svinduktig. Det är inte min grej, det här, tycker den här typen av Dolly Partons-och-Aviciis-kärleksbarn- (varsågoda för den mentala bilden!) -låt är ganska odräglig, men även jag kan fatta att det här är en riktig brakhit till låt och jo, det borde verkligen bli finalplats.