Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-05-23 13:22

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2017/2017/02/25/nervoooos/

Fahl på festival

NERVÖÖÖÖS

Rätta artikel

Ja nu är det VERKLIGEN vecka fyra, när jag har lyckats upparbeta en rejäl nervositet (?!?) inför kvällens resultat och dessutom har haft tårar i ögonen två gånger (!?!?) när Loreen repat. Skörheten. Schlagerskörheten. Den kommer varje år och drabbar en sliten schlagermurvel.

Sitter här i pressrummet nu bredvid TT:s gäng - ett par av dem är helt övertygade om att Loreen åker ut med huvudet före för att det är för svårt och knepigt. Men jag tror faktiskt inte det. En snabb läsning under #melfest-taggen på Twitter visar att internationell schlagerfandom är med på tåget (utom haters som inte vill att Sverige ska vinna Eurovision igen, haha), hon har lett stort i SVT:s webbpoll, och då har folk inte ens sett numret. Så jo - det här kommer nog att gå vägen! Och då tror jag hon tar hela rubbet och vinner i finalen också.