Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer
169 kr/månad

Vakna med DN på helgen. Halva priset på papperstidningen i tre månader!

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-08-17 23:42

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2017/2017/03/02/ac-rep-anton-hagman/

Fahl på festival

AC-rep - Anton Hagman

Det var väl lite olyckligt att årets två nummer vars hela scenografi går ut på en gigantisk skärm där artistens egen nuna visas i storbild/närbild med konstnärligt ofokus i bilden båda hamnade i Andra chansen, för det känns kanske inte superoriginellt för varken Anton Hagman eller Lisa Ajax. I övrigt vet jag inte vad jag ska säga om det här, jag är ju (no surprise) Team Loreen i den här duellen, men jag vete fan alltså. Kanske är jag bara desillusionerad, men jag börjar tro att folk kommer anti-rösta på Hagman och hans lalliga Shawn Mendes-pastisch för att de verk-li-gen inte gillar Loreen? Kan det vara så? Please säg att det inte är så...