Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-08-25 18:12

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2017/2017/03/02/ac-rep-boris-rene/

Fahl på festival

AC-rep - Boris René

Jo, men den här lilla bagatellen glider fortfarande in i öronen som om någon smetat lite vaselin på den. Man blir inte sur av den, det blir man inte! Boris René är också en rätt bra och avslappnad dansare med betydligt mer swag än många andra (se exempelvis: Axel Schylström och Robin Bengtsson), så det är tre rätt härliga minuter ändå. Även om jag verkligen inte lyssnat en sekund på den här låten sedan den släpptes på Spotify. Numret ser väl... exakt ut som sist? Dans, skutt, lite ut på scencatwalken, tillbaka till scenen... Enda spektakulära här är väl att Boris René repar i ett par mycket avslöjande mjukisbyxor, och det livar ju alltid upp stämning här på reporterbänkraderna i arenan... :D