Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer
169 kr/månad

Vakna med DN på helgen. Halva priset på papperstidningen i tre månader!

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-08-17 15:43

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2017/2017/03/02/ac-rep-de-vet-du/

Fahl på festival

AC-rep - De Vet Du

Haha okej, jag vet att jag i deltävlingarna satte högre betyg på FO&O än på detta, men jag har ändrat mig. Jag har faktiskt hellre denna flortunna ursäkt till låt med en ful orange bil på scenen i final, än FO&O som inte ens har en hiss. Man är väl en enkel människa som vill bli underhållen.

Det är fortfarande verkligen inte bra, och jag vet att det låter sjukt att prata om Sean Banan och Samir & Viktor som någon sorts exempel på "kvalitet", men det ÄR faktiskt skillnad mellan en väl utförd barnspexlåt och en dåligt. Och det här når inte "Bada naknas" verkshöjd. Men jaja. Det här kan väl få gå vidare, ändå? NÅT kul måste väl fyraåringarna få att titta på som inte är Owe Thörnqvists satans varmkorv i skumgummi.