Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-08-25 18:13

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2017/2017/03/09/finalrep-ace-wilder/

Fahl på festival

Finalrep: Ace Wilder

Åh, vad detta är min personliga favorit i finalen faktiskt! Den är så HÄRLIG! Totalt fluffig och snäll och mjuk och mysig. Som att krypa in i ett bollhav fast det ligger kattungar där i stället för bollar. Hade ÄLSKAT om den här på något sjukt sätt skrällde och vann - får jag inte Loreens kantighet och coolhet, tar jag gärna den totala motsatsen. Men det lär ju tyvärr inte hända. Om inte någon snabbt som fan mutar jurygrupperna innan fredag? Sugen på att köpa pastellfärgade mjukisar till finalefterfesten på lördag? Baby I'm a wild child!