Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-08-22 05:01

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2017/2017/03/09/finalrep-wiktoria/

Fahl på festival

Finalrep - Wiktoria

Äntligen - lite NYTT! Wiktoria repar i het röd byxdress! Och - hon får en sängkamrat i LED-bädden som är en sorts man gjord av blommor? Haha jag är värdelös på att förklara detta, men it will all make sense när ni ser det. Bra justeringar tycker jag - kläderna är mycket mycket snyggare, och även om jag fortfarande är mycket tveksam till hela den här grejen med sängen på scenen, så får den åtminstone någon sorts poäng nu.

Blir inte klok på detta. Är Wiktoria vinnaren ändå? Herregud, jag velar bara. Vet inte ens vad jag tycker. Vet inte ens vad jag vill ska vinna? Men hon är absolut med i spelet. Wiktoria, Robin B, Nano och Jon Henrik Fjällgren - där har ni nog min topp-fyra-tippning. Men är fortfarande såpass osäker på vem som står där som segrare på lördag.