Logga in på Dagens Nyheter

Här kan du som DN-kund logga in för obegränsad läsning av DN.se och e-DN.

Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar.

Fahl på festival

En timme kvar!

En timme kvar till start! Jag och Anna-Lena Laurén kommer att göra ett litet uppsnack på DN:s Facebookkonto med start 20.30, kika in där om ni vill! Anna-Lena, som är korrespondent i Moskva, kan till exempel svara på era frågor om hur konflikten mellan Ryssland och Ukraina påverkat årets tävling.

Sen blir det chatt också såklart! Från ungefär 20.40 drar vi igång den, det blir jag, Anna-Lena och DN:s datajournaliststjärna Kristoffer Örstadius som bemannar den i kväll – Kristoffer älskar också Eurovision, och har dessutom superkoll på hur länder brukar rösta på varandra eftersom han gjort en helt fantastisk genomgång här.

NU KÖR VI!