Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-01-22 14:08

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/moasblogg/2009/03/21/squash-2341/

STANNA I FORM

Squash

P sa att det kunde vara bra att spela squash för att mjuka upp lederna och träningsvärken så det gjorde vi. Jag sprang som en skållad råtta i 60 minuter och försökte träffa den lilla svarta bollen som inte ville studsa men fick mestadels spö av P. Kan hålla med om att jag blev uppmjukad men idag har jag träningsvärk på de få ställen som inte NMT-träningen täckte in i onsdags - närmare bestämt rumpan och ena underarmen (den jag förtvivlat försökte smasha med).


Var på kvällen för trött och mörbultad för att varken dricka vin eller fredagssvulla på chips, godis eller dylikt. Låg utslagen framför Let´s dance med en kopp te och kved så fort jag bytte kroppsställning och ville bara gå och lägga mig. Var det någon som sa att idrottare är tråkiga?


Ikväll: Ska på mitt första 50-års kalas när min sister in arms Lolo ska firas. Innebär detta att jag är vuxen nu?