Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-01-18 12:36

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/moasblogg/2009/03/27/en-alldeles-egen-kanelbullensdag-2440/

STANNA I FORM

En alldeles egen Kanelbullensdag

Just som jag tyckte att det gick så HIMLA bra för mig och jag skröt om hur träningen fick mig att stoppa i mig nyttigheter så slog det naturligtvis slint i huvudet igår och jag gick bärsärkargång på alltifrån kanelbullar (sonen hade bandmöte så därför fanns det hemma) till dubbla middagsportioner och efterföljande kvällsmackor. Eftersom jag äter otroligt lite bröd och liknande nuförtiden så måste det ha varit någon slags kolhydrat-craving-attack.
Fan.
Som straff stod vågen på 70.2 i morse efter att jag legat på 69.0 i mer än en vecka. 
Okej. Försöka börja om. Glömma gårdagen och fortsätta framåt.


Fredagslyx: Färska blåbär inköpta på Hötorgshallen. Fulla av antioxidanter har jag hört vad nu det är bra för. Till middag halstrad tonfisk med lime + grönsaker.
Träning: Långpromenad istället för jogging. Fullständigt BÄVAR inför imorgon klockan 10.00 då jag ska köra mitt andra pass med Nordic Military training. Har lyckats lura med min kompis Karin – får se om vi är kompisar även efter detta.
Shoppingglädje: Köpte nya jeans igår – 2 storlekar mindre än vanligt!