Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-02-27 08:45

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/moasblogg/2009/10/11/tevetajm-4974/

Stanna i form

Tevetajm

Igår ett riktigt bra "genrep" inför Tjur Ruset med Super-Jens! Vi körde intervallträning men även längre sträckor i skogen upp och ner och försökte hitta ett bra tempo. Totalt sprang vi drygt 1 mil och om jag kutar som igår på lördag så borde jag klara att springa loppet på cirka en timme.


Idag: Inspelning med Kattis Ahlström & Co och mina bröder Felix och Måns för TV4 Plus. Vi ska prata syskonrelationer gissar jag. Jag är helt ärligt inte så förtjust i att sitta framför kameran och hade hundra gånger hellre plågats i skogen under Commander Bruno, Den Onde Hövdingen och Merciless Marita samtidigt i typ en vecka. Här kan ni i alla fall läsa om programmet. May the force be with me!