Logga in på Dagens Nyheter

Här kan du som DN-kund logga in för obegränsad läsning av DN.se och e-DN.

Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar.

OS-bloggen

La det swinge


Mycket tvingas man vara med om när man heter Petter Northug. På fredagens presskonferens fick han en present av en tv-reporter och artig som han, trots allt, är så öppnade Petter pliktskyldigast paketet. Det kunde ju innehålla vad som helst och det gjorde det väl också.
– Det alltid roligt att få något i OS, menade reportern.
Ett par stickade trosor med en påse framtill för att stoppa in penis i. Hur kul var det? Petter trodde nog först att det var en mössa men krängde snällt på sig skapelsen utanpå landslagsdressen inför den samlade pressen och fick frågan om passar bra.
– Den kan i varje fall svinga fritt, konstaterade Northug.
Vad som stod i brevet som hörde till törs jag inte tänka på