Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-11-27 13:32

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/pa-stan/2008/04/04/leisure-suit-larry-114/

PÅ STAN-BLOGGEN

Leisure Suit Larry

"hej there...this time i will forgive you....kanske tom nästa gång....men after that you are on your own
anyhows...har just vaknat and read your shopping spalt....kul!!
MEN DON'T FORGET LARRYS CORNER TILL NÄSTA GÅNG!!
if you are gonna have...books, filmer, musik, udda t-shirts and more....plus pretty damn good coffee and very tasty muffins and brownies...all in a small cozy store på söder.....you gotta discover larrys corner...i did....then again..i am larry
i got lots to do today...if and when you have time...visit the website larryscorner.se and better yet...visit the store...grindsgatan 35
first mutkaffe is on me
happy ngt....larry"

Det är så här det ska gå till! Läsarkontakt, hurra! Redan första dagen som nya På stan lanserades fick jag det här underbara mejlet av nån kille som heter Larry. Jag har ingen aning om vem Larry är, jag har aldrig varit i Larrys affär, jag vet inte var Grindsgatan ligger. But then again, I’m not Larry.
Ska kika förbi though.

Det är bra tänkt av Larry, för trots den oslagbara kombinationen av patologiskt begär efter saker som inte är mina, och de ekonomiska förutsättningarna att göra dem mina, så har även jag en hel del kala fläckar på min shoppingkarta.
Så, vill du tipsa om din favoritbutik, ett nytt koncept, en nypåfylld fyndlåda eller stans snyggaste skylt, mejla mig!


Trevlig helg!
/Hanna