Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-01-25 19:20

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/pa-stan/2008/06/13/kylie-mala-och-dolly-414/

PÅ STAN-BLOGGEN

Kylie, Mala och Dolly

Vilken gnistrande konsertvecka! Kylie och grymma Mala Rodriguez har redan bjudit på världens show och i kväll väntar Dolly, som får jobba hårt för att bräcka Kylies extravagans. Excesserna började redan i t-shirtståndet. Tekoppar, mobilsmycken, huvtröjor, kortlekar och klistermärken - allt med Kylie-motiv. På scen väntade flygande kranier, värjor och världens glittrigaste cheerleaders. För att inte tala om befriande fjolliga rugbyspelare med midjekorta tröjor. Madonnarippandet var kanske lite uppenbart (särskilt från "Justify my love"-eran) och Kylie hördes alldeles för lite i det låga registret, men ambitionsnivån... Oj, oj, oj! Vad ska Dolly göra för att kontra? Kanske bara nöja sig med att hon har en mycket vackrare röst?