Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-11-19 15:01

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/pa-stan/2008/10/21/fynda-914/

På Stan-bloggen

Fynda!

Igår var jag på Myrorna i Skärholmen och brände precis lagom mycket pengar på handblåsta champagneglas och finporslin från Rörstrand och en tavla till mitt nymålade kök. Okej, ett par skor också.  Och en tröja.
Myrorna i Skärholmen är den klart bästa i Stockholm, halva mitt möblemang kommer därifrån. På onsdag drar de igång sin bokrea! Halva priset på alla böcker, och de har, så klart, ett fantastiskt sortiment. Åk dit och fynda!

Länk till butik.