Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-02-29 11:45

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/pa-stan/2008/10/23/ah-old-touch-you-touch-my-tralalala-923/

På Stan-bloggen

Åh Old Touch! You touch my tralalala!

Och sist, då pillade jag på din allra ömmast punkt, det vill säga: riktigt gamla klänningar med enstaka hål, vilket gav mig den allra finaste 20-talsklänningen för 225 spänn och sammanlagt fyra hål. Sen, Old Touch, så gick jag på din jättefina fest på Intiman, och drack en massa glas champagne och konverserade med dina välklädda kunder.

Jag blir aldrig besviken på dig Old Touch, förutom att du aldrig tar kort. Förstår du, Old Touch, hur deprimerande promenaden till Åhlens på Odengatan är? Jag är så glad att jag inte bor i Vasastan. Skaffa en maskin, NU! Allt behöver inte vara sekelskifte.

Boken om Old Touch, som gjorts av Le Bureau, finns ute nu.