Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-10-02 17:56

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/pa-stan/2009/01/22/vill-ha-1251/

PÅ STAN-BLOGGEN

Vill ha!!!Jo, nu är
det ju snart modevecka igen, så jag tänkte fortsätta fashionblogga lite. Om Obamas kostym igår, som enligt New York Magazines modeblogg The Cut var skottsäker. Jag har ju tidigare oroat mig för Obama-effekten vad gäller hiphop (faaan vad tråkig den politiska rappen kommer bli när världens mäktigaste man gillar hiphop, typ), men det här kan ju ha en positiv bieffekt. Fler än en rappare (men den här incidenten är nog roligast) har åkt fast för olaga vapeninnehav för att ha burit skottsäker väst, men om Obama kan bli en modeförebild för hiphopare kanske vi kan slippa det.


Mer om skottsäkert mode finns här och här.


Slut på meddelandet.


(Bilden: Michael Jackson, trendkänslig som vanligt, auktionerade ut sin skottsäkra väst häromåret. Foto: AP/Scanpix)