Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer
169 kr/månad

Vakna med DN på helgen. Halva priset på papperstidningen i tre månader!

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-07-24 00:34

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/pa-stan/2009/02/05/luger-stada-upp-1287/

På Stan-bloggen

Luger, städa upp!

Jesus. En kompis tipsade, eller upprördes, ska jag kanske säga, över konsertarrangören Lugers forum. Nu har jag läst. HERREGUD! Jag har inte sett något värre sedan Dagens skiva var som värst. Men de, liksom Resumé, som ju också var ökänt som ett ohämmat mobbningshål, har sedan dess försett kommentarsfunktionen med inloggningstvång. Att inte vara anonym sträcker ju ryggraden och skärper sinnena en del. Så är det inte hos Luger. Här haglar påhoppen, homofoba, misogyna, i form av generisk skolgårdspennalism ("ful", etc) - helt oinskränkt.

I många fall är det bokningsbolagets egna artister som får skit.

"Inlägg som är rödmarkerade är gjorda inne från Lugers kontor", informeras man om. Några sådana finns dock inte. Frågan är om någon på Lugers kontor ens läser det här. Jag hoppas nästan inte det, för om: Varför låter ni det fortgå?