Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-03-29 21:39

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/pa-stan/2009/06/04/rt-1776/

PÅ STAN-BLOGGEN

RT

"Vore det inte riktigt surt om vi nu faktiskt går in för att bli riktigt duktiga dj:er? Vore inte det riktigt purket för er? Vi inte bara snor era gigs, vi gör det efter att ha dj:at ett par gånger i baddräkt?"

Anna Hibbs, nytillträdd nattklubbschef för White Room, i sin blogg på Stureplan.se, efter att nån ovanligt tråkig idiot från stenåldern fått tillfällig uppkoppling och startat en Facebookgrupp för att cv-hata på hennes skivspelande. Sedan dess, det här var i förra veckan, har Facebookgruppen bytt namn, den är nu för Anna Hibbs, och alla de bra ställt sig upp och sagt ifrån. Men ingen gör det ju bättre än hon själv. "Vi inte bara snor era gigs, vi gör det efter att ha dj:at ett par gånger i baddräkt."


Briljant!