Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-09-28 04:37

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/pa-stan/2009/06/18/hjalp-oss-1825/

På Stan-bloggen

Hjälp oss!


Kaffe, men ändå inte. Eller?


På stan-redaktionen älskar sina läsare. Ibland skickar de in extra kniviga frågor till oss. Vi sliter hår, vi skakar huvuden, vi har det på tungan men hittar ändå inte fram. Då ställer vi frågor på bloggen. Då svarar ni. Då älskar vi er ännu mer.

Det senaste exemplet gäller koffeinfritt kaffe. Gunnels väninna dricker inget annat, men de hittar inga kaféer i Stockholm som serverar det. Nå? Kan ni hjälpa oss? Tips mottages tacksamt i kommentarsfältet nedan.

(Foto: André de Loisted, arkivbild)