Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-06-07 08:12

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/pa-stan/2009/07/24/harspray-i-vastmanland-1937/

På Stan-bloggen

Hårspray i Västmanland

Det har bara gått ett halvår sedan Rest In Sleaze arrangerades förra gången men nu är det dags igen. Hyllningsgalan till den framlidne rockhjälten Dave Lepard, sångare i sleazebandet Crashdiet, expanderar från kväll på Nalen till endagsfestival i Norbergs folkpark. Med start kl 13 i morgon lördag kommer band som Fatal Smile, Sister, Gasoline Queen, Mama Kin och franska Black Rain att hylla Dave Lepard, sleazerocka järnet, leka ”The dirt” och använda så mycket hårspray att det blir ett stort hål i ozonskiktet ovanför Västmanland. Norberg ligger tio mil från Stockholm och nås enklast med tåg till Avesta Krylbo via Uppsala och därefter buss.

Ni som inte hinner ta er dit kan minnas Dave Lepard genom att titta på den här reklamfilmen som 2005 introducerade Crashdiet för en bred publik.