Logga in på Dagens Nyheter

Här kan du som DN-kund logga in för obegränsad läsning av DN.se och e-DN.

Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar.

På Stan-bloggen

Hippt under

hipster

Pikant detalj, på förekommen anledning. Jag är från Stockholm. Inte många medlemmar i På stan-redaktionen kan stoltsera med denna men jag är born ‘n raised i Stockholms södra förorter.

Men det var inte det jag skulle skriva utan att igår spottades Libresse trosskydd för ”hipsters”. En till mig närstående man började skratta. Han trodde att det var ett marknadsföringsknep, att man försökte locka köpare från gruppen ”hipsters”.

Jag kände mig ond som avslöjade för honom att man syftar på trosmodellen, inte människorna i glasögon och sjal som hänger på Grandpa.

(Foto: Libresse)