Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-07-24 18:32

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/pa-stan/2010/05/17/knappa-klipp-i-rapvarlden-del-4-2775/

PÅ STAN-BLOGGEN

Knäppa klipp i rapvärlden, del 4

Vi fortsätter med succéformatet "Knäppa klipp i rapvärlden" (se del 1, 2, 3). Den här gången är det Promoe (som tidigare gjort en acapellaversion av "Bondfångeri" i På stan-bloggen) som spexar loss i SVT. Här är klippet:


Förresten - missa inte Looptroop och Timbuktus hyllningsvideo till bortgångne rapparen Guru (vars gamle parhäst DJ Premier gästar Berns på onsdag).