Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-12-16 15:40

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/pa-stan/2010/10/14/bygg-din-egen-brillobox-3153/

På Stan-bloggen

Bygg din egen Brillobox

Idag recenserar Anders Rydell DN-skribenten Tomas Anderbergs nya bok "Den stora konstsvindeln". Papperstidningsläsare fick även DN-grafikern Mats Jerndahls fina "bygg din egen Brillobox"-grafik. Jag har testgjort några stycken och det funkar utmärkt (även om det var svårt att få sista flikarna på plats).

Webbvänliga som vi är vill vi förstås även ge På stan-bloggenläsare möjlighet att bygga själva. Klicka här för grafiken i A4-anpassad storlek.

UPPDATERING! På förekommen anledning kommer här förstasidan som PDF. Klicka och klistra!