Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-12-08 18:15

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/pa-stan/2010/10/26/tavling-tavling-tavling-3171/

På Stan-bloggen

Tävling! Tävling! Tävling!

På torsdag kväll anordnar pr-byrån YouMeAgency en förhandsvisning av filmen "Scott Pilgrim vs. the world" på Park (Sturegatan 18, t Östermalmstorg).

På stan låter fem lyckliga läsare ta med varsin kompis och mota höstmörket i grind med hjälp av popcorn och röda sammetsdraperier. "Scott Pilgrim vs. the world" handlar om den rara medelmåttan Scott, som har hittat sin drömtjej men motarbetas av hennes sju onda ex - som är på väg för att döda honom.

Det enda du behöver göra? Mejla en mening eller två om varför just du behöver se en film om "en romantisk slackers resa mot ett extraliv fyllt av kärlek". Vi behöver ditt svar senast i morgon, onsdag, kl 12.

Uppdatering: TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD.

Missa inte På stans intervju med huvudrollsinnehavaren Michael Cera på fredag. Tills dess, läs mer om filmen här.