Logga in på Dagens Nyheter

Här kan du som DN-kund logga in för obegränsad läsning av DN.se och e-DN.

Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar.

På Stan-bloggen

På stan noterar …

… att 2010-års Poetry GangBang-final äger rum på tisdag (21/12 kl. 19.00) i Snookerbaren, under Biljardpalatset på S:t Eriksg. 52.

…att Stockholmsmässan och Mässrestauranger vill boosta den svenska gastronomin genom ett treårigt guldsponsoravtal med de svenska kandidaterna i kock-VM, Bocuse d’Or. I januari representeras Sverige av Tommy Mylly­mäki när Bocuse d’Or avgörs i franska Lyon. Just nu pågår lobbyarbete för att Stockholm ska få finansiera tävlingen 2014.

… att två av Stockholms toppklubbar blir sambor på försök varje lönelördag under hela 2011. Den 29 januari är det premiär för What We Do Is Secret och Fritz’s Corners gemensamma månadsklubb Lönelördag på Strand: ”Vi kommer gå ALL IN, lossa handbromsen och släppa sargen totalt. Det blir back holes och konfettiregn. Konstmayhem, rundpingis och shotsrace till höger och vänster”, lovar arrangörerna.

…att SR-programmet Kino direktsänder från Bio Rio i kväll, fredag. Gäster är Beck-regissören Harald Hamrell, manusförfattaren Maria Karlsson (”Snabba Cash”), regissörerna Lisa Langseth, Håkon Liu, samt Johannes Stjärne Nilsson och Ola Simonsson (som intervjuas på sidan 16 i dagens På stan). Gratisbiljetter kan bokas på: www.biorio.se