Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-04-20 20:40

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/pa-stan/2011/03/11/modesidor-3452/

På Stan-bloggen

Modesidor

Rätta artikel

Att Det stora varuhuset på Hamngatan är en blandning av storhetsvansinne och mindre god självinsikt är ju gamla nyheter. Även om en del av utbudet verkligen är det senaste av det senaste så känns ett besök innanför de gyllene portarna aldrig särskilt fresh. Där internationella stora varuhus har food- courts har Nordiska Kompaniet Bobergs matsal. Det är en ren fröjd att pudra näsan på glassiga Harvey Nics eller Barneys. På NK betalar man för ett kissbesök som ger uttrycket " bog standard" ny mening. 

Men stundtals görs det försök att förhöja shoppingupplevelsen och få varuhuset att matcha de varumärken man ska lockas att köpa inuti. I helgen kan besökare och flanörer beskåda riktigt fin skyltning gjorda av NK´s nya samarbetsparner Look Studio. Det sista fönstret bjuder på särskild ögonfröjd för alla DN fans, tidningen har aldrig varit så fashionabel! Skyltningen har lockat lika många besökare som den traditionella julskyltningen brukar göra och ger försmak om vad vi numer kan förvänta oss att se. Kanske blir det något kreativt med sportbilagan nästa gång?