Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-02-08 11:47

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/pa-stan/2011/06/28/tishatran-del-3-3658/

PÅ STAN-BLOGGEN

Tishatrån del 3

Min kompis Metal-Christoffer, som fått sitt smeknamn av att han är oerhört metal, har en t-tröja som gör mig vild av åtrå (no homo, eller okej, lite homo). Den bleka, svarta tröjan är prydd med den brittiska originalaffischen för zombieklassikern ”Night of the living dead”. Metal-Christoffer berättar: ”Min mamma beställde den åt mig från USA till jul eller någon födelsedag. Det här var före internet och hon hittade den i en annons i någon obskyr amerikansk film- eller musiktidning jag hade. Det var också på den tiden dollarn stod högt i kurs och vi hade ju inte så mycket pengar så jag blev otroligt glad.”

Inte undra på att Metal-Christoffer bara använder tröjan när han ska åka på festival eller vara riktigt fin. Som ni säkert redan märkt är det omöjligt att titta på den utan att flämta: ”GAAH!”

Kommentarsfältet stänger. Nu finns inte längre möjligheten att kommentera artiklar på DN. Vi hoppas att ni som uppskattat att kommentera artiklar ändå fortsätter att engagera er i vår journalistik, och tar debatten vidare på andra vis. Tack alla läsare för ert engagemang!

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt