Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-08-24 00:42

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/pawebben/2010/09/22/pa-webben-igen-8120/

På webben

På webben, igen

Ännu en blogg som bevakar sociala medier? Som att det inte redan finns tillräckligt många?

Det finns hundratals, kanske tusentals svenska bloggar som skriver om internet och sociala medier. Det är inte konstigt. Internet förändrar allt.

Vi vill inte prata om de nyaste och coolaste trenderna. Vi vill prata om hur vårt sätt att vara förändras i takt med att internet blir en naturlig, ja nästan organisk del av våra liv.

Vi vill inte prata om teknik och prylar. Vi vill prata om de möjligheter som de skapar.

Det här är frågor som vi två alltid börjar diskutera när vi träffas. I verkliga livet och på nätet. Därför skriver vi den här bloggen tillsammans.

Mer om skribenterna:
Johanna Ögren har arbetat nio år som managementkonsult med inriktning mot affärsutveckling och marknadsstrategi. Sedan två år tillbaka driver hon ett eget konsultföretag med fokus på hur vi kommunicerar på nätet, medverkar regelbundet i svenska månadsmagasin samt föreläser om nätet. Dessutom startade hon en av Sveriges absolut första modebloggar, är en av grundarna till Sveriges största oberoende litteratursajt, bokhora.se samt är en av kvinnorna bakom den uppmärksammade sajten lillagumman.se

Johanna tycker om att läsa böcker, äta blodpalt och ha på sig femtiotalsklänningar.

Fredrik Wass är frilansande journalist, redaktör och föreläsare. Han skriver regelbundet om internet, sociala medier och webbutveckling för svenska affärs- och nyhetstidningar, samt deltar i debatter och seminarier. Han har även studerat innovationsjournalistik på Stanford University, jobbat som reporter på ett startupföretag i San Francisco samt arbetat med kommunikation inom Försvarsmakten i Afghanistan. Sedan 2004 driver han bloggen bisonblog.se som bevakar de senaste trenderna i medievärlden.

Fredrik tycker om burritos, boxning, trummor och skägg.