Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-03-31 10:25

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/rap/2013/12/04/premiar-houman-borgarblattar/

DN Rap

Premiär: Homan "Borgarblattar"

Houman Sebghati är gammal i rap-gemet men alltjämt aktuell.

Den 13 december släpper han sin nya EP "Va skön man e", producerad av Moe Bama från Breakmecanix. EP:n är en hyllning till klubblivet och en försmak av kommande fullängdsalbumet som planeras släppas någon gång under nästa år.

DN Rap har fått äran att premiärsläppa singeln "Borgarblattar", där Borgar Bino gästar. Lyssna på den här!