Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-03-28 19:48

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/rap/2013/12/13/jagarjason/

DN Rap

#jagärjason

Se Lilla Namo, Petter, Adam Tensta, Tomas Ledin, Mapei, Sebbe Staxx, Lorentz & SakariasMichel Dida, Decida, Chords, Abidaz, Paolo Roberto, Mack Beats, Simon Emanuel, Oskar Linnros, Sexfemman, Micke Wranell, Tofsen, Adam Kanyama, Claes Uggla, Michelle Kadir, DJ Taro, Eboi, Daniel Ek, Sleepy, Alexander Salzberger, Emelie Pontén, Hanna Lundgren, Gina Dirawi, Mange Hellberg, Apollo, Spotrunnaz med många flera uttrycka sitt stöd till Jason "Timbuktu" Diakité genom att recitera hans tal i riksdagen härom veckan.