Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-06-24 06:15

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/rap/2013/12/16/rap-i-musikhjalpen-2013/

DN RAP

Rap i Musikhjälpen 2013

Stor uppslutning när Daniel Adams-Ray i helgen gästade Musikhjälpen tillsammans med Organismen, Professor P, DJ Akilles, Adam Tensta, Dida och Eboi. Kanske, kanske kan man misstänka att det är någon slags beef på gång att döma av Organismens vers, där han bland annat rappar "Jag hör bara massa storys om samma kvarter, samma gator med poliser men aldrig nåt mer / allt om var ni bor och lever men aldrig om er / jag kan adressen nu snälla börja rappa om nåt mer"? Han är för övrigt strax tillbaka med ett nytt album och har just släppt singeln "Uppsala".

Mer hiphoprelaterat på Musikhjälpen:
Peshi, Haval och Lani Mo, Lorentz & Sakarias, Mack Beats feat Julia Spada och Jaqe, Lilla Namo, Oskar Linnros och Medina.