Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-11-12 00:46

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/rap/2014/03/11/namos-stinkbombs-kupp/

DN Rap

Namos stinkbombs-kupp

Det stinker fränt över hela DN Rap-redaktionen i dag. Och vi fortsätter snacka pr-kampanjer en dag till. Vi fick ett mystiskt kuvert med en vit cd-skiva och en inplastad Wunderbaum märkt "Lilla Namo - Ny Bil" och jag gjorde misstaget att slita upp plasten varpå en starkt syrlig stank spred sig över kontorslandskapet. Nu ligger den lilla stinkbomben i en papperskorg långt bort vid kaffeautomaten, medan cd-skivan rullar ännu ett varv i datorn.

Namos nya singel alltså, producerad av Up To No Good och släpps nu på fredag och är så bra att vi faktiskt kan ha överseende med illaluktande pr-kupper från The Soul Lounge-Amir Sela och de andra på Baba Recordings. Refrängen känner vi igen från hennes tunga vers på Petters "King" (som vi för övrigt lär få höra på Kungliga Operan i morgon) och i versen är hon precis sådär briljant som vi känner igen henne. Med smarta och snygga rim som: "Kolla min gångstil En tyngre punchline än dina rader, fader Förlåt mig om jag syndat, spader".

Eller: "Du är lantis, jag är lammkött Du är hipster, jag är ort"

På lördag uppträder Namo på Debaser Medis. Silvana Imam supportar.