Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-12-04 14:40

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/rap/2014/03/14/nyhet-hyllningskonsert-till-latin-kings/

DN Rap

NYHET! Hyllningskonsert till Latin Kings!

This just in:
Den 6 februari stod det klart att The Latin Kings blev den första svenska hiphop-akten att väljas in i Hall of Fame. Nu sluter hiphop-Sverige upp för en hyllningskonsert och tolkning av The Latin Kings ikoniska platta ”I skuggan av betongen” från 1997. Konserten blir den första i en rad hyllningskonserter från Swedish Music Hall of Fame och sker med 41 artister den 27 april på Hamburger Börs i Stockholm. Konserten livesänds även på Folkets Hus och Parkers digitala biografer runt om i Sverige.
Några av de medverkande artisterna är Adam Tensta, Linda Pira, Petter, LoopTroop och Timbuktu.
Biljetter släpps måndagen den 17 mars via Hamburger Börs.

Eller, helt nytt är det ju inte, Salla pratade om detta när jag och Hanna Fahl podcastintervjuade honom i höstas. Men kul att se att det verkligen blir av!