Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
Mitt DN - skapa ditt nyhetsflöde Mina nyhetsbrev Ämnen jag följer Sparade artiklar Kunderbjudanden Kundservice och prenumeration Logga ut
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Rydström – om kaffe, fotboll och allt annat

Det här med teknik, podcast, Värvet och personkryss

Jag är ofta hopplöst efter när det gäller nymodigheter, jag vägrade till exempel länge att äga en mobiltelefon (satsade på personsökare istället) och generellt använder jag mig bara av en bråkdel av alla de tekniska lösningar som existerar. Jag har givetvis prylar, vem fan har inte det idag, men jag synkar dem dåligt med varandra, det ligger sladdar överallt, jag orkar inte, pallar inte och jag hör om alla som laddar hem, streemar, kopplar ihop datorn med TV:n med TV-spelet med brödrosten med bilen och när vissa snackade om podcastar och dylikt förstod jag ingenting.

Podcast, jag hade liksom inte riktigt greppat vad det var, men jag visste att Svante Samuelsson nämnde att han brukade lyssna på en podcast som Kristian Luuk och Andres Lokko sände, men det var också allt. Men jag läste på twitter oreserverade hyllningar till Kristoffer Truimfs podcast Värvet. Och Truimf började twittra att han ville ha med mig i Värvet.

Kristoffer Truimf, som du kan läsa om här, var den som skötte kontakten med mig när jag var gäst hos Filip och Fredrik och jag gillade honom direkt. Rolig, trevlig och personlig och jag lyssnade på några Värvet-avsnitt och insåg att jag gärna ville vara med.

This is good shit!

Och i måndags var Truimf på besök på Boholmarna.

Vi snackade i timmar och resultatet dyker upp på Värvet om några veckor.

Om du också undrar var en podcast är för något, läs här.

Och om du vill lyssna på Värvet-avsnitt - och det ska du givetvis - kan du lyssna här.

Slutligen, något helt annat. Visst är det en smula komiskt att SD:s Thoralf Alfsson berömmer sig själv med att ha 350 000 väljare i ryggen. Det är ju en sanning med modifikation. Å andra sidan, sanningar har ju sällan varit SD:s starka sida så vem blir egentligen förvånad?

I länet fick Thoralf Alfsson 326 personkryss...och i Östergötland (han sitter på deras bänk i Riksdagen) fick han 16 personkryss... Enough said.