Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer
169 kr/månad

Vakna med DN på helgen. Halva priset på papperstidningen i tre månader!

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-07-23 03:22

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/rydstrom/2013/02/23/hur-gick-det-dar-till/

Rydström – om kaffe, fotboll och allt annat

Hur gick det där till?

Vi är människor med tillkortakommande, med brister och jag lyssnar på Ron Sexsmiths nya skiva och låter det komma, vemodet och jag läser Fredrik Virtanen och han blir bara bättre och bättre och ibland känner jag för att bryta med den man är, den man blivit, den man förväntas vara och jag funderar över drivkrafter, bevekelsegrunder och jag har alltid beundrat Rasmus Elm när det kommer till det, hur han aldrig blivit slav under ytlig bekräftelse, hur hans gjutna självkänsla förblivit opåverkad av kritik OCH beröm och jag har aldrig riktigt nått dit, snarare tvärtom, men när Ron Sexsmith sjunger för mig tänker jag att det kanske inte är för sent, att det kanske går att lära sig och det ringer, det är Rasmus, han ville bara påpeka att La Manga-pokalen fick följa med CSKA hem till Moskva och jag förstår ingenting, CSKA fick ju stryk av Vålerengen med 3-1 och vi slog Vålerengen med 1-0, alltså borde vi ju slå CSKA med 4-1 (sa Rasmus med ett leende när vi snackade om det i La Manga) och det var ju vi och Ålesund som möttes i final. Hade vi tagit poäng mot Ålesund hade pokalen varit vår. Nu förlorade vi med 2-1 och på något märkligt sätt smyg CSKA förbi oss på bättre målskillnad. - Ville bara att du skulle veta, sa Rasmus och flinade. Skit också.