Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer
169 kr/månad

Vakna med DN på helgen. Halva priset på papperstidningen i tre månader!

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-07-20 01:05

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/rydstrom/2013/08/13/tacos-och-tennis/

Rydström – om kaffe, fotboll och allt annat

Tacos och tennis

Dagen efter Elfsborgsmatchen blev det tacos på Boholmarna, man ville ju inte vara ohövlig nu när Anders Svensson bjöd och Tobinho med familj var inte sena att dyka upp och Tobinho glufsade i sig det mesta och lät mig hälsa och tacka till Anders, som svarade att det nog skulle bli tacos för hans del också denna kväll.

Samtidigt messade David Elm, han tyckte att vi skulle inleda hans Kalmarvistelse med en tennisstund och jag tyckte att det lät som en utmärkt idé och jag fick med mig Tobinho och vi spelade en timme sent på söndagen och David var i hysterisk form och dundrade in tunga servar och briljerade med grundslag långt ute i kryssen. Jag var galet frustrerad och missade det mesta och när vi var klara fick jag ingen ro i kroppen, "David, vi kör ett supertiebreak som avslutning" och David var snäll och ställde upp och plötsligt bommade David några slag och jag gnetade på och vann och det räddade kvällen en smula.

Dagen efter var det fotbollsträning och det var Davids första pass och det kändes som om han aldrig varit borta. Han satt där i omklädningsrummet som om det var hans naturliga hemvist och på träningen spelade vi nio mot nio och vi ställde upp 4-1-3-1 och jag ska genast erkänna att jag tycker väldigt mycket om ett sådant system, det blir naturligt bra vinklar, man får olika nivåer och höjder inom laget och i sitt spel och jag fick rollen framför backlinjen och det är min drömposition, att hålla rent framför backlinjen, avlasta backlinjen och samtidigt kunna styra spelet med små instick och nu hade jag David längst upp och även om han klagade på att han var matchotränad var han enkel att hitta och hans spel på ett tillslag var klockrent.

I dag blir det match i U 38-laget. David ska spela en halvlek och jag ska spela 60 minuter. Trevligt.