Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer
169 kr/månad

Vakna med DN på helgen. Halva priset på papperstidningen i tre månader!

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-07-16 16:58

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/sminkbloggen/2009/12/20/i-mitt-badrumsskap-opi-expert-touch-remover-5128/

Sminkbloggen

I mitt badrumsskåp – OPI Expert Touch Remover

Som ni vet älskar jag nagellack. Inte nog med att jag ofta går omkring med en färg på varje finger för att testa dem för er skull, jag älskar också lager på lager. För det mesta börjar jag med en ljus nyans för att fortsätta med mörkare och mörkare varje gång och gärna toppa med någon guldnyans eller glitter.

Många lager gör också att naglarna står emot yttre påfrestningar som vatten och stötar.

Men i ärlighetens namn beror det också på att det är det tråkigaste jag vet att ta bort nagellack.

Jag vet inte hur många timmar jag stått och gnuggat förtvivlat för att få bort svart och rött och blått, för att inte tala om glitter!

Men ibland måste det bara bort, hur trendigt det än är just nu med avflagnat lack i mörka färger vill jag bara starta på nytt igen.

Och ja, jag vet att det här är en dyr flaska, priset är faktiskt hutlöst. 112 kronor för 120 ml är ett saftigt pris för en nagellacksremover, även när den heter OPI Expert Touch Remover.

Men det hindrar inte mig från att införskaffa en ny så fort den gamla börjat sina, min tid är också dyrbar, för att inte tala om mitt humör. Lacket försvinner på en gång, utan gnuggande och risk för att naglarna ska suga åt sig färg från lacket. Till och med små glitterflagor följer med utan protester.

Det enda jag skulle vilja skicka med produktutvecklarna är ett önskemål om en bättre kork. Öppningen är för stor och det kan vara svårt att ta lagom mycket. Har man riktig otur och flaskan råkar hamna på sniskan med korken avskruvad så är det tyvärr kört.

Både för flaskan och för att kunna vistas i badrummet på några timmar. Trist.

Läs också: Tio tips för snygga naglar.